Werkwijze in beschrijving

Bijtring / Kies zelf je kleuren

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 15,99 (inclusief btw)

Zelf je bijtring samenstellen? Leuk! Maar hoe doe je dit? Hieronder vind je de uitleg over de veschillende mogelijkheden. Het is dus belangrijk dat je deze goed leest alvorens je aan de slag gaat en je bestelling doorgeeft. 

 

1.    Vul de naam in van het kindje. Controleer goed of deze juist geschreven is, achteraf aanpassen is moeilijk. Soms zie ik het berichtje niet op tijd en is de speenkoord al gemaakt. Wil je liever geen naam? Schrijf dan in het vakje NVT dan vervang ik de naam door een paar leuke extra kralen. Bij namen die meer dan 7 letters bevatten worden om de veiligheid te garanderen minder kralen gebruikt.

 

2.    Ik werk steeds met 2 basiskleuren die je zelf kan kiezen. Ik verwerk de gekozen kleuren in de speenkoord door gebruik te maken van verschillende vormen en formaten. Verder werk ik af met een neutrale kleur die goed gaat bij de gekozen kleuren. Wil je graag enkel de zelf gekozen kleuren laat dit dan even weten via opmerkingen. In de webshop vind je een handige kleurenkaart. Klik hier om deze te bekijken. 

 

3.    Ik gebruik standaard siliconen letters, je kan kiezen tussen een wit blokje/zwarte letter of zwart blokje/witte letter. Ik heb ondertussen een aantal letters in ons assortimentmet umlaut: é, è, ë en ï andere accenten zijn helaas nog niet beschikbaar. Deze worden dan vervangen door een gewone letter. 

 

4. Je kan een houten speeltje kiezen voor aan de bijtring. De speeltjes worden gemaakt uit beukenhout meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een natuurlijke antibacteriële werking en splintert niet.

 

Ik vind het altijd een enorme eer om met jullie wensen aan de slag te gaan en ben ook dankbaar voor het vertrouwen. Ik maak vanaf heden géén voorbeelden meer vooraf. Dit kost zeer veel tijd, tijd die ik wil steken in al jullie leuke orders en de levertermijn zo kort mogelijk houden. Indien je niet graag verrast word kan je steeds kiezen uit de standaard collectie. Ik dank jullie voor het begrip. 

Β© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss