Werkwijze in beschrijving

Set speenkoord+bijtring / Kies zelf je kleuren

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 32,99 (inclusief btw)

Zelf je speenkoord en bijtring samenstellen? Leuk! Maar hoe doe je dit? Hieronder vind je de uitleg over de veschillende mogelijkheden. Het is dus belangrijk dat je deze goed leest alvorens je aan de slag gaat en je bestelling doorgeeft. 

 

1.    Vul de naam in van het kindje. Controleer goed of deze juist geschreven is, achteraf aanpassen is moeilijk. Soms zie ik het berichtje niet op tijd en is de speenkoord al gemaakt. Wil je liever geen naam? Schrijf dan in het vakje NVT dan vervang ik de naam door een paar leuke extra kralen. Bij namen die 6 of meer letters bevatten worden om de veiligheid te garanderen minder kralen gebruikt. Je kan ook kiezen om de naam enkel in de speenkoord te verwerken en niet in de bijtring zo blijft er meer plaats voor vormen en kleuren wat het extra leuk maakt om mee te spelen. 

 

2.    Wil je graag een printkaal? Je kan kiezen tussen verschillende leuke prints. Selecteer welke je graag wil en ik verwerk hem in de speenkoord. Indien je deze optie selecteert zal ik steeds max 2 printkralen gebruiken. 

 

3.    Ik werk steeds met 2 basiskleuren die je zelf kan kiezen. Ik verwerk de gekozen kleuren in de speenkoord door gebruik te maken van verschillende vormen en formaten. Indien je geen hout, printkraal of gehaakte kraal kiest zal ik eventueel een 3de neutrale kleur toevoegen. Wil je graag enkel de zelf gekozen kleuren laat dit dan even weten via opmerkingen. 

 

4.    Er zijn 3 verschillende soorten clips waaruit je kan kiezen: blank hout, zwart gelakt hout, goud (metaal). Een bijpassende clip maakt de speenkoord helemaal af! 

 

5.    Ook een gehaakte kraal is een populaire keuze. Ze zijn er in een paar leuke kleuren. Hou er wel rekening mee dat een stoffen kraal na verloop van tijd moeilijke schoon te maken is. Ik gebruik omwille van de hygiëne geen gehaakte kralen in de bijtring deze worden dus enkel in de speenkoord verwerkt. 

 

 6. Houten kralen: hout geeft een naturele look aan je speenkoord en is een goede 'color breaker'. De     houtenkralen die worden gebruikt zijn van beukenhout meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een natuurlijke antibacteriële werking en splintert niet. Voor de bijtringen werk ik met een houten speeltje en verwerk dan geen extra houten kralen in de bijtring (tenzij op aanvraag). Voor de bijtring worden dus enkel siliconen kralen gebruikt m.u.v. houten letters. Indien je deze optie hebt gekozen worden deze ook gebruikt in de bijtring.

 

7.  Ook de kleur van het koord kan je kiezen. Je kan kiezen tussen wit en zwart. Zwart geeft een instant stoere look, wit maakt het sober en licht.

 

8.  Ik gebruik standaard siliconen letters, je kan kiezen tussen een wit blokje/zwarte letter of zwart blokje/witte letter. Ik heb ondertussen een aantal letters in ons assortimentmet umlaut: é, è, ë en ï andere accenten zijn helaas nog niet beschikbaar. Deze worden dan vervangen door een gewone letter. Ook houten letters zijn sinds kort vast in het assortiment. Als je voor houten letters kiest is er geen enkel letter met accent, dus é wordt dan e! Hou hier rekening mee

 

9. Je kan een houten speeltje kiezen voor aan de bijtring. De speeltjes worden gemaakt uit beukenhout meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een natuurlijke antibacteriële werking en splintert niet. Hou er wel rekening mee dat houten speeltjes niet onder stromend water mogen worden schoongemaakt hierdoor kan het hout na verloop van tijd splijten. Een vochtige doek is voldoende om deze proper te maken.

 

Ik vind het altijd een enorme eer om met jullie wensen aan de slag te gaan en ben ook dankbaar voor het vertrouwen. Ik maak vanaf heden géén voorbeelden meer vooraf. Dit kost zeer veel tijd, tijd die ik wil steken in al jullie leuke orders en de levertermijn zo kort mogelijk houden. Indien je niet graag verrast word kan je steeds kiezen uit de standaard collectie. Ik dank jullie voor het begrip. 

© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss