Babynestjes

 

Een babynestje is een soort mandje voor je baby, gemaakt van zachte stof. Je kindje kan er een klein dutje in doen, je kan het gebruiken als boxkleed of als rustplek voor je kleintje als jullie onderweg zijn. Het is klein en licht, waardoor het makkelijk te vervoeren is.

In de rand van het nestje zit een touwtje, waarmee je de maat helemaal kan aanpassen op jouw baby. Je baby voelt zich hierdoor geborgen, net als bij inbakeren. Een vertrouwd gevoel, net als toen hij/zij veilig in je buik zat. 

 

Blijf in de buurt van je baby wanneer hij in het babynestje ligt. Het mandje is vooral geschikt voor kleine dutjes, waarbij je een oogje in het zeil kan houden. Bijvoorbeeld als je je kindje gezellig bij jou in de woonkamer wil houden, maar zelf even je handen vrij wil hebben.

Je kan een babynestje gebruiken vanaf het moment dat je baby geboren is tot hij ongeveer 6 maanden is. Zodra je kleintje zichzelf kan omrollen, kan je beter stoppen met het gebruik van het mandje. Het is dan niet meer veilig voor je kindje om erin te liggen.

Ik vond het bijzonder leuk om voor deze reeks babynestjes zelf stoffen te kunnen samenstellen om zo tot een mooie collectie te komen. Ik hoop dat jullie ze even mooi vinden dan ik en dat je kleintje er lekker veilig in kan snoezen.

 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss