In mijn atelier verwerk ik al jullie leuke bestellingen en organiseer ik regelmatig een pop-up shop en kan je samen met mij alles samenstellen. 

 

De eerste pop-up ging van start in maart en was, ondanks de vele maatregelen van de overheid, een groot succes. In de toekomst gaan er dus op regelmatige basis tijdelijke pop-ups zijn waar ik zal samenwerken met andere lokale ondernemers om jullie zo te laten kennismaken van de leukste items. Hou dus zeker goed de socials in het oog! 

 

Het komen samenstellen van items in het atelier is alleen op afspraak. Zo ben je zeker dat er iemand aanwezig is om je te helpen en kan ik al de tijd vrijmaken die nodig is om je een leuke beleving te geven. Niets zo leuk als samen op zoek gaan naar de perfecte combinatie voor je kleintje of voor het leukste geschenkje om af te geven. Goed om weten: je kan in het atelier enkel betalen via de bancontact-app.

 

Ook het afhalen van je bestelling kan op afspraak in het atelier. Indien je deze optie kiest tijdens het voltooien van je bestelling krijg je een mailtje wanneer je order klaar is en kan je met enkele klikken je moment kiezen om af te halen. Omdat het maken van een afspraak wil zeggen dat er iemand aanwezig moet zijn op jouw gekozen moment vragen we ook om op tijd te komen. 

 

OPGELET: Vanaf 1 oktober 2022 kan je enkel nog een afspraak maken in het atelier op DINSDAG EN WOENSDAG.  Alle andere dagen is het atelier gesloten. 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss