GreenKit hamstert voor jou info over alles wat lief is voor je baby én het milieu!

Alles over gezonde verzorgingsproducten, veilig speelgoed, hippe kleertjes en meubeltjes zonder schadelijke stoffen, …! Alles dus om een veilig nestje te bouwen voor je ukje. We stellen het je graag voor in onze gratis ontdekkingsdoos en in de blog hieronder!

GreenKit Box

Ontdekkingsdoos

In de doos vind je stalen van duurzame producten voor baby, moeder en jullie hele nestje, in 5 categorieën: groen smullen, groen spelen en dromen, groene snoeten en billen, groene kleertjes en groene ouders. Heb je alle staaltjes uitgeprobeerd? Dan kan je in de GreenKitdoos alle fijne herinneringen bewaren voor je kleine ukje: geboortekaartjes, het armbandje en eerste mutsje van de kraamafdeling, een haarlokje, …

 

Wil je graag deze gratis ontdekkingsdoos dan kan je deze hier toevoegen aan je bestelling(altijd pakketpost). Omdat Greenkit staat voor een mileubewuster leven trachten we je bestelde items daarom mee in de Greenkit te verzenden. Zo heb je geen doos in een doos. Deze actie is geldig zo lang te voorraad strekt. Slechts 1 Green kit per bestelling. Je kan je Greenkit ook afhalen in ons Atelier in Puurs (Ruisbroek). Voor info over het atelier klik hier.

Sorteer op
  • Greenkit
    Greenkit

    Zo lang de voorraad strekt.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss