Bij de komst van een nieuwe spruit binnen de familie of vriendenkring horen traditioneel veel cadeautjes. Al drie jaar zorg ik bij Belle Ella voor het maken van dagelijks tientallen leuke geboortegeschenken.

Steeds vaker en vaker plaatste mensen een order met de vermelding dat de ouders mij de naam gingen doorgeven of word er gevraagd naar een leuke cadeaubon zodat de ouders zelf kunnen kiezen.

Met de cadeaulijst kunnen ouders al hun personalisaties samen met mij op voorhand kiezen. Zo ligt alles klaar wanneer de cadeaulijst opengaat en ben je zeker dat je iets krijgt en geeft wat men heel graag wil.

wil je graag een cadeaulijst? Zo werkt het!

Je stuurt mij een berichtje met welke items je graag op je cadeaulijst wil en wanneer de cadeaulijst online moet komen. 

Het ideale is dat je dit minstens een maand op voorhand doet.

Wanneer je gepersonaliseerde items kiest zal de naam nooit zichtbaar zijn voor diegene die dit item kiest. Zo kan je bijvoorbeeld je een lijst aanleggen voor een babyshower of deze al online zetten voor je kindje geboren is. De naam blijft geheim.

Er zijn geen aankoopverplichtingen tenzij het gaat om personalisaties. Gepersonaliseerde items dienen indien ze niet gekozen worden door de ouders zelf aangekocht worden.

Let op: Er kunnen géén acties of kortingen worden toegepast op cadeaulijsten. Ouders krijgen na het afsluiten van hun lijst zelf een leuk geschenkje.

Graag vrijblijvend meer info? Klik hier

 

 

© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss