Speenkoorden met naam zijn leuk voor je pasgeboren kindje en een hit als geboortegeschenk! Kies een leuk design en ik verwerk de naam erin. 

Raak je fopspeen nooit meer kwijt met een gepersonaliseerd speenkoord. Naast de speenkoorden met naam, heb ik ook bijtringen met naam . Wil jij zowel een speenkoord als een bijtring? Kijk dan zeker eens bij de sets!

Wil jij je speenkoord met naam helemaal zelf samenstellen? Dat kan! Je kan doorgeven welke kleuren je wilt hebben. Ik ga met al je voorkeuren met plezier aan de slag! Lees zeker goed de werkwijze voor je je order plaatst.

LET OP: Bij namen met 6 of meer letters en dubbele namen worden er minder kralen gebruikt waardoor we de veiligheid van je kleintje in acht kunnen houden. De stijl van de speenkoord wordt wel steeds behouden. 

Ondertussen zijn er een aantal letters met een accent in het assortiment: é, è, ë en ï. Andere accenten zijn helaas nog niet beschikbaar. Deze worden dan vervangen door een gewone letter.

NIEUW: Bij de houten letters zijn er volgende accenten in het assortiment: é, ë en ï. Daardoor zijn ALLE houten letters vervangen door gegraveerde ipv de bedrukte letters die je nog in sommige productfoto's kan zien. 

Bij acryl letters is er geen enkel letter beschikbaar met accenten! Deze worden dus altijd vervangen door een gewone letter!

veiligheidsvoorschriften: klik hier

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss