Ben je nieuwsgierig wie nu eigenlijk het gezicht achter Belle Ella is? Diegene waarmee je berichtjes stuurt over je bestelling, de levertijden en ook de persoon die de door jou bestelde producten maakt en verpakt?

 

 

Ik ben Yana, 32 jaar, getrouwd met Maarten en mama van 4 kids. Rube (2008), Matias & Lyse (2013) en Ella (2018). Samen met deze vrolijke bende wonen wij in Ruisbroek (Puurs). Daar wonen wij boven onze schrijnwerkerij. De zaak van mijn man, Maarten.

Mijn jongste dochter Ella werd geboren na een zware bevalling. Tijdens mijn herstelperiode maakte ik heel wat babyspulletjes voor haar, omdat ik hier mijn energie en creativiteit in kwijt kon. Mijn omgeving reageerde heel enthousiast op mijn creaties en zo kwam ik op het idee om een webshop te starten. Over de naam hoefde ik uiteraard niet lang na te denken. Belle Ella was geboren.

Bij Belle Ella vind je een breed assortiment aan leuke geboortegeschenken en babymusthaves. Ook de populaire tashangers kan je kopen via de webshop. Sinds 2022 startte ik ook Yana Vleminck - Sterk online op. Daar help in andere online ondernemers met het opzetten van een eigen webshop. 

Beide Ondernemingen worden volledig gerund door mezelf. Wij hebben geen personeel en terwijl mijn man de volledige werking van de schrijnwerkerij op zich neemt doe ik dit met beide online ondernemingen. het ontwerpen en maken, bestellingen verpakken en versturen, klantcontact, administratie, inkoop en alles wat er verder nog bij komt kijken.

Soms zou het fijn zijn om een paar extra handen te hebben maar dat zou ook betekenen dat de verkoopsprijzen fors omhoog moeten. Voor alsnog kies ik er dus voor om met levertijden te werken. Dit is standaard 5-10 werkdagen, maar kan in geval van grote drukte of onverwachte omstandigheden uitlopen. Via de Instagram van Belle Ella hou ik jullie steeds op de hoogte van de huidige gang van zaken. Ik moet af en toe rekenen op jullie geduld.

 

 

© 2018 - 2023 Belle Ella | sitemap | rss