Speenkoorden met naam zijn leuk voor je pasgeboren kindje en een hit als geboortegeschenk! Kies een leuk design en ik verwerken de naam erin.  Raak je fopspeen nooit meer kwijt met een gepersonaliseerd speenkoord. Naast de speenkoorden met naam, heb ik ook bijtringen met naam . Wil jij zowel een speenkoord als een bijtring? Kijk dan zeker eens bij de sets!

Wil jij je speenkoord met naam helemaal zelf samenstellen? Dat kan! Je kan doorgeven welke kleuren je wilt hebben. Ik ga met al je voorkeuren met plezier aan de slag!

LET OP: Bij namen vanaf 8 letters en dubbele namen worden er minder kralen gebruikt waardoor we de veiligheid van je kleintje in acht kunnen houden. De stijl van de speenkoord wordt wel steeds behouden. 

Voor het verwerken van de naam gebruik ik siliconen letters, je kan kiezen tussen een wit blokje/zwarte letter of zwart bloke/witte letter. Ondertussen zijn er een aantal letters met een umlaut in het assortiment: é, è, ë en ï. Andere accenten zijn helaas nog niet beschikbaar. Deze worden dan vervangen door een gewone letter. Bij de houten letters is er geen enkel letter beschikbaar met accenten! Deze worden dus altijd vervangen door een gewone letter!

veiligheidsvoorschriften: klik hier

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2021 Belle Ella | sitemap | rss