Voorwaarden acties / kortingscodes

Voorwaarden kortingscodes door Belle Ella.

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die worden aangeboden door Belle Ella. Door gebruik te maken van de kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

Geldigheid codes

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op kortingscodes aangeboden door Belle Ella
 2. Iedere kortingscode is geldig gedurende de opgegeven termijn.
 3. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze maar één keer kan worden gebruikt.
 4. De kortingscode moet in één keer worden besteed, een eventueel restant komt te vervallen.
 5. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 6. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. 
 7. De korting die met de code wordt verkregen, wordt in mindering gebracht op het aankoopbedrag, op het moment van volledige betaling. Over een aanbetaling ontvangt de klant geen gedeeltelijk voordeel; het voordeel wordt toegekend bij de volledige afrekening van de aankoop.
 8. De kortingscode kan niet worden gebruikt in combinatie met soortgelijke voordelen of andere kortingscode(s).
 9. Een kortingscode dient tijdens het bestelproces doorgegeven te worden. Indien dit niet het geval is kan Belle Ella achteraf niet aansprakelijk gehouden worden te leveren conform de voorwaarden van deze kortingscode.


Misbruik en fraude

 1. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen compensatie plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 2. Het is verboden om de kortingscode(s) te dupliceren of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen.
 3. Het is niet toegestaan kortingscodes te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 4. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en zal ertoe leiden dat (toekomstige) kortingscodes ongeldig zijn.
© 2018 - 2024 Belle Ella | sitemap | rss