Werkwijze in beschrijving

Speenkoord / Kies zelf je kleuren

Vorige Artikel 2 van 38 Volgende
€ 17,99 (inclusief btw)

Zelf je speenkoord samenstellen? Leuk! Maar hoe doe je dit? Hieronder vind je de uitleg over de veschillende mogelijkheden. Het is dus belangrijk dat je deze goed leest alvorens je aan de slag gaat en je bestelling doorgeeft. 

 

1.    Vul de naam in van het kindje. Controleer goed of deze juist geschreven is, achteraf aanpassen is moeilijk. Soms zie ik het berichtje niet op tijd en is de speenkoord al gemaakt. Wil je liever geen naam? Schrijf dan in het vakje NVT dan vervang ik de naam door een paar leuke extra kralen. Bij namen die 6 of meer letters bevatten worden om de veiligheid te garanderen minder kralen gebruikt.

 

2.    Wil je graag een printkaal? Je kan kiezen tussen verschillende leuke prints. Selecteer welke je graag wil en ik verwerk hem in de speenkoord. Indien je deze optie selecteert zal ik steeds max 2 printkralen gebruiken. 

 

3.    Ik werk steeds met 2 basiskleuren die je zelf kan kiezen. Ik verwerk de gekozen kleuren in de speenkoord door gebruik te maken van verschillende vormen en formaten. Indien je geen hout, printkraal of gehaakte kraal kiest zal ik eventueel een 3de neutrale kleur toevoegen. Wil je graag enkel de zelf gekozen kleuren laat dit dan even weten via opmerkingen. 

 

4.    Er zijn 3 verschillende soorten clips waaruit je kan kiezen: blank hout, zwart gelakt hout, goud (metaal). Een bijpassende clip maakt de speenkoord helemaal af! 

 

5.    Ook een gehaakte kraal is een populaire keuze. Ze zijn er in een paar leuke kleuren. Hou er wel rekening mee dat een stoffen kraal na verloop van tijd moeilijke schoon te maken is. 

 

          6. Houten kralen: hout geeft een naturele look aan je speenkoord en is een goede 'color breaker'. De     houtenkralen die worden gebruikt zijn van beukenhout meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een natuurlijke antibacteriële werking en splintert niet.

 

7.    Ook de kleur van het koord kan je kiezen. Je kan kiezen tussen wit en zwart. Zwart geeft een instant stoere look, wit maakt het sober en licht.

 

8.    Ik gebruik standaard siliconen letters, je kan kiezen tussen een wit blokje/zwarte letter of zwart blokje/witte letter. Ik heb ondertussen een aantal letters in ons assortimentmet umlaut: é, è, ë en ï andere accenten zijn helaas nog niet beschikbaar. Deze worden dan vervangen door een gewone letter. Ook houten letters zijn sinds kort vast in het assortiment. Als je voor houten letters kiest is er geen enkel letter met accent, dus é wordt dan e! Hou hier rekening mee. Op regelmatige vraag kan men ook kiezen voor acryl letters, dit zijn de letters die we gebruiken bij onze tashangers. De acryl blokjes zijn 10mm ipv 12mm waardoor deze handig zijn bij langere namen. Bij acryl blokjes moet men rekening houden dat deze niet geschikt zijn om te knabbelen/sabbelen en ze loter decoratief zijn. Er zijn ook geen accenten beschikbaar bij acryl letters. 

 

Ik vind het altijd een enorme eer om met jullie wensen aan de slag te gaan en ben ook dankbaar voor het vertrouwen. Ik maak vanaf heden géén voorbeelden meer vooraf. Dit kost zeer veel tijd, tijd die ik wil steken in al jullie leuke orders en de levertermijn zo kort mogelijk houden. Indien je niet graag verrast word kan je steeds kiezen uit de standaard collectie. Ik dank jullie voor het begrip. 

 

 

 

© 2018 - 2022 Belle Ella | sitemap | rss